top of page
egatastaseis_4.jpg

ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Πλήρως εξοπλισμένο και σύγχρονο  εργαστήριο πληροφορικής με δυνατότητα διδασκαλίας  1-1 δηλαδή ένας ατομικός υπολογιστής για κάθε ένα  μαθητή μας .

Teacher and Student

ΗΛΙΚΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ

Τα μαθήματα απευθύνονται σε μαθητές από 7-17 ετών αλλά και ενήλικες που επιθυμούν να μάθουν να χειρίζονται σωστά τον ηλεκτρονικό υπολογιστή και συγχρόνως να συμμετάσχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης.

Virtual Team Meeting

ΓΟΝΕΙΣ

Καθημερινή αναλυτική ενημέρωση μέσω σχολικής πλατφόρμας για την πρόοδο κάθε μαθητή.

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ώρες / Εβδομάδα: 1-2

Ημέρες / Εβδομάδα: 1

Έναρξη Μαθημάτων: 19/05/22

Λήξη Μαθημάτων: 19/05/23

computer-classes1.jpg

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

DISCOVER THE DIGITAL WORLD

Γνωρίστε τον κόσμο της εφαρμοσμένης πληροφορικής μέσα από το πρόγραμμά μας που σκοπό έχει να αναπτύξει τις γνώσεις και να πιστοποιήσει τις δεξιότητες των μαθητών μας στα αντικείμενα των ψηφιακών εφαρμογών του  Microsoft Office .  

Typing on a Computer

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Στοχεύοντας διαρκώς στην υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης παρέχουμε ένα πλήρες και προσεκτικά σχεδιασμένο πρόγραμμα διδασκαλίας,που έχει ως σκοπό την ανάπτυξη δεξιοτήτων όσον αφορά τη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή αλλά και της   σουίτας εφαρμογών της Μicrosoft (MS Office - Word, PowerpointExcel, Access -Microsoft Outlook).

Wireless Computer Accessories

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ

ΚΕΝΤΡΟ

Είμαστε Επίσημο  Εξεταστικό Κέντρο Πληροφορικής και διοργανώνουμε  Εξετάσεις Πιστοποίησης  για την απόκτηση πτυχίων αναγνωρισμένων από τον ΑΣΕΠ και το Ελληνικό Δημόσιο.

Good Grades

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

Οι μαθητές μας – ενήλικοι συμπληρώνοντας έναν κύκλο μαθημάτων  συμμετέχουν σε εξετάσεις όπου και λαμβάνουν πιστοποιητικά  αποδεκτά για διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, για διορισμούς, προσλήψεις στο Δημόσιο,  μετατάξεις κτλ ενώ δεν χρειάζονται ανανέωση αφού έχουν δια βίου ισχύ.

Ready for School
 • Πόσες ώρες απαιτείται να μελετάει το παιδί μου στο σπίτι;
  Περίπου 1 ώρα ανα μάθημα
 • Χρειάζεται ως γονέας να γνωρίζω Αγγλικά για να βοηθήσω το παιδί μου στο διάβασμα;
  Όχι. Εμείς έχουμε την αποκλειστική και ολοκληρωτική ευθύνη για την πορεία της μάθησης του κάθε μαθητή. Απο τον γονέα περιμένουμε μόνο, να στηρίζει ψυχολογικά το παιδί του στο ταξίδι αυτό της μάθησης μαζί μας.
 • Πώς γίνεται η ενημέρωση των γονέων;
  Από την Σχολική Ηλεκτρονική Πλατφόρμα του σχολέιου αυστηρά προσωπικά αλλά και κατόπιν ραντεβού στο χώρο του Σχολείου.
 • Πως καταβάλλονται τα δίδακτρα;
  Τα δίδακτρα είναι ετήσια και για την διευκόλυνσή σας μπορούν να εξοφληθούν σε μηνιαίες δόσεις ( 1 έως 8).
 • Πως μπορώ να εξασφαλίσω σίγουρα θέση στο τμήμα της επόμενης χρονιάς που επιθυμώ;
  Θα πρέπει να κλείσετε έγκαιρα ραντεβού με τη Διεύθυνση του Σχολείου για ενημέρωση και κράτηση θέσης πρίν το τέλος Ιουνίου.
 • Έχω κάποια έκπτωση αν παρακολουθήσω παράλληλα με το πρόγραμμα Πληροφορικής και Αγγλικά;
  Ναί, για κάθε νέα εγγραφή εφαρμόζουμε 30% έκπτωση στα δίδακτρα.
 • Μπορούμε να αφαιρέσουμε κάποια τάξη ώστε να τελειώσει το παιδί μου νωρίτερα τα Αγγλικά;
  Δεν προτείνουμε κάτι τέτοιο διότι δημιουργούνται πολλά κενά μάθησης. Αποτέλεσμα αυτού είναι να μην μπορεί ο μαθητής στο μέλλον να ανταπεξέλθει αποτελεσματικά στις απαιτήσεις των εξετάσεων των πιστοποιητικών γλωσσομάθειας.
 • Μπορούμε σε σε  μια χρονιά  να κάνουμε 2 τάξεις σε 1( εκτός από τα juniors) για να τελειώσει νωρίτερα τα αγγλικά;
  Δεν προτείνουμε αυτό τον τρόπο διδασκαλίας διότι η γρήγορη και καθημερινά επαναλαμβανόμενη διδασκαλία έχει ως αποτέλεσμα να μην υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος για μελέτη και αφομοίωση από την πλευρά του μαθητή. Απαιτείται χρόνος ώστε η γνώση που αποκτούν οι μαθητές να γίνει ομαλά και προγραμματισμένα ‘’κτήμα’’ τους. Επιστημονικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι οι μαθητές, που διδάσκονται ένα αντικείμενο, όπως μια ξένη γλώσσα, γρήγορα, βιαστικά και σε πολύ λίγο χρόνο, εύκολα το ξεχνούν και δεν μπορούν να το χρησιμοποιήσουν στο μέλλον όταν απαιτηθεί.
 • Μπορεί το παιδί μου να κάνει καλοκαιρινό μάθημα ώστε να τελειώσει νωρίτερα;
  Ναι. Καλοκαιρινά μαθήματα γίνονται για συγκεκριμένα επίπεδα με συγκεκριμένη μεθοδολογία ώστε να καλύψουμε όλη την ύλη του επιπέδου.
APPIMAGE.png

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Συμπληρώστε online την Αίτηση Εγγραφής σε ένα από τα τμήματα μας και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες λεπτομέρειες.

bottom of page